Greensilver B.V.
menu
  Over ons
  Argon Purifier
  G.N.R.
  Nieuw! ARE X
  G.N.R.Produkten
  HoribaJY
  Jung Instrument
  Links
  Kontakt
  Artikelen
  Impressum
  Privacy Policy
     
 

GNR

 

G.N.R. s.r.l. nu ook in de Benelux
G.N.R.s.r.l.  is een van de wereldwijd leidende spectrometer bouwers en bouwt meer dan 250 spectrometer per jaar!

G.N.R. s.r.l. is wellicht de snelst groeiende aanbieder van optische emissie spectrometers
G.N.R. Analytical Instruments Group ontwikkelt en bouwt XRF Laboratoriumspektrometers en de nieuwe zoals de nieuwe XRDiffraktometer X-Stress.


G.N.R. s.r.l. bouwt olie-analysatoren voor Conditiebewaking van motoren, de bepaling van verontreinigingen, additieven en "wear" in olie, koelvloeistoffen en hydrauliek vloeistoffen. Conditiebewaking is een verzamelnaam voor technieken die erop gericht zijn schades aan machines of installaties in een vroeg stadium te ontdekken, zodat tijdig ( soms ook preventief ) en gericht actie kan worden ondernomen.


De firma G.N.R. is in 1984 in de omgeving van Novara opgericht  door een aantal specialisten in Optische Emissie Spectrometrie. GNR staat voor de beginletters van de drie familienamen van de oprichters. Mario Gungui, een der oprichters van GNR , heeft in 1979 de oprichter van de firma Spectro, Paul K. Friedhoff nog geholpen bij de bouw van de eerste optische systemen van Spectro. Dankzij een organische groei heeft GNR de afgelopen jaren een goede naam gevestigd in de zich industrialiserende wereld in landen als BraziliĆ«, Korea, China en India.

Internationaal wordt GNR gezien als leidend in de ontwikkeling van optische emissie spectrometers.

 
 

 

 

 

Our ambition is to be a partner in sustainable innovation
Greensilver is at your service !